Elke realisatie is vakwerk op maat

Volgens de regels van de kunst

Elk interieur is anders. Elke klant heeft andere wensen. Onze referenties zijn dan ook zeer uiteenlopend en gaan van particuliere projecten naar professionele projecten zoals kantoren, winkels, restaurants, enz. Wij werken met verschillende houtsoorten, kwaliteitssorteringen, soorten, breedtes en houtkarakters en gebruiken uiteenlopende legpatronen zoals wildverband, velden, visgraat, Hongaars punt of Versailles. We tonen u graag enkele van onze gerealiseerde projecten.

PRACHTIG VEROUDERD

Een plankenvloer die lijkt alsof hij er al jaren ligt

Een oud huis compleet renoveren, maar toch de authenticiteit bewaren kan met planken die op verschillende manieren verouderd kunnen worden.

Een oude gerecupereerde parket

Oude olm combineerbaar met vloerverwarming

Deze oude olm parketvloer in Knokke valt perfect te combineren met vloerverwarming doordat hij herwerkt werd naar een samengesteld parket. De unieke oude patines geven een uitzonderlijke charme aan...

NATURELLE LOOK

Brede planken met chloor afgewerkt

Deze realisatie met gebleekte brede planken zorgen voor een naturelle en landelijke uitstraling.

Populier op de bovenverdieping

Een bleke houtsoort met een rustig patroon

Naast parket in eik bieden wij ook alle andere houtsoorten aan. Olm, populier, notelaar, den, padouk, mahonie,... In onze showroom en magazijn hebben we van alles wel iets liggen.

De (finishing) touch van messing

Een kader met messing rand geeft net dat tikkeltje extra

In deze prachtige herenwoning in Oostende plaatsen wij een geolied visgraatparket. Deze samengestelde visgraat kan trouwens ook in combinatie met vloerverwarming!

Rustieke uitstraling

Massieve eiken planken in wildverband.

Deze realisatie met gezandstraalde, verweerde massieve eiken planken heeft donkere nerven, wat perfect past in dit rustieke interieur.

Oud of nieuw?

Een nieuw parket met een verouderde look

Dit parket werd met verschillende technieken verouderd en nadien afgewerkt om tegen een stootje te kunnen. Het werd in velden geplaatst in deze prachtige landelijke woning in Brussel.

Landelijk verouderd parket

Een gerookt parket met de hand verouderd

Dit parket met wisselende breedtes werd geborsteld en handmatig verouderd om een landelijke uitstraling te krijgen. In combinatie met een strakker interieur komt dit dan ook volledig tot zijn recht...

Betontrap uitbekleed

Uw trap in dezelfde afwerking als uw parket

Betontrappen kunnen door ons bekleed worden in verschillende stijlen. Vaak wordt dan de afwerking van het parket doorgetrokken op de trap.

Donker en strak

Hongaarse punt met Antico afwerking

Deze realisatie in Hongaarse punt met een afwerking Antico met zwarte olie is een uiterst strakke zwart wit realisatie waar wij bijzonder trots op zijn.