Een familiezaak met meer dan 30 jaar ervaring

Van harte welkom in onze showroom

Van harte welkom bij de Voogt Parket, een familiezaak met naam en faam, gelegen aan de rand van de Brugse binnenstad. In een showroom van meer dan 200 m², kan u onze prachtige parketvloeren komen bekijken, voelen en kiezen. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie parket en maak een afspraak. Met het nodige advies over kwaliteiten, houtsoorten, afwerkingen en legpatronen, staan wij u graag bij om een parketvloer te vinden die perfect past bij uw wensen en interieur.

Maak kennis met een team van vakmensen

Patrick en Ingrid richtten meer dan 30 jaar geleden Parket de Voogt op. Hun passie en know-how zorgden voor talloze interieurprojecten afgewerkt volgens de regels van de kunst. De liefde voor parket werd doorgegeven van vader op zoon. Ondertussen maakt Axe al meer dan 15 jaar deel uit van het team en is het familiebedrijf uitgegroeid tot echte Meesters in Parket. In 2019 werd de scepter doorgegeven aan Axe en zijn vrouw Ine. Een ervaren equipe, gedreven om de waarden die Patrick en Ingrid hebben opgebouwd verder uit te dragen. Vertrouwen, flexibiliteit en bovenal kwaliteit!

Een team van vakmensen begeleidt u van begin tot einde, maar ook na de plaatsing kan u rekenen op advies en onderhoud.

Plaatsing en afwerking met passie

Klein of groot, het maakt voor ons niet uit

Wij leggen parketvloeren bij particulieren en bedrijven over heel België, maar zijn vooral actief in Vlaanderen. Een winkel of woning, een nieuwbouw of renovatie, het maakt voor ons niet uit. Je kan de keuze maken tussen samengesteld en massief parket met een afwerking naar keuze. De levensduur van een parketvloer is hoger wanneer deze kwalitatief wordt behandeld. Een parketvloer is een natuurlijk product dat kan afgewerkt worden met boenwas, vernis of olie, maar kan evengoed onbehandeld blijven. De Voogt Parket biedt voor elk wat wils en zorgt steeds voor een superieure afwerking!