Meesters in parket

Parket, duurzaam met een warme uitstraling

Een mooi interieur begint bij een slimme keuze van vloeren.  De keuze van hout in een interieur schept steeds gezelligheid en warmte die u nooit kan bereiken met andere materialen.  Een mooie parketvloer hoeft niet duur te zijn, maar het is belangrijk dat u bij uw keuze rekening houdt met een aantal aspecten: de houtsoorten, legpatronen, kleuren, afwerkingen, hardheid en onderhoud. We luisteren graag naar uw wensen en adviseren u graag in uw keuze.

Plaatsen is een kunst

Parket leggen, een muur of trap bekleden in hout?

Sinds jaar en dag staat de Voogt Parket te Brugge gekend voor een degelijke plaatsing en kwalitatieve afwerking van parketvloeren in woningen, bedrijven, winkels en kantoren. Ook als het gaat over muurbekleding in hout of een trap die u graag wenst te bekleden in parket, plaatsen wij alles volledig naar wens. U kan rekenen op een team van ervaren plaatsers met oog voor detail en afwerking.

Denkt u eraan om zelf uw parket te leggen? We leggen u graag uit hoe en geven u graag tips en advies om tot een prachtig resultaat te komen.

Onderhoud en nazorg

Parket leeft en wordt mooier met de jaren

Om elk parket tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat de vloer op een correcte manier wordt gereinigd en onderhouden. Het is van belang dat hout steeds in topconditie blijft met de nodige nazorg en behandeling. Dit kan met een naturelle zeep of een andere zeep afhankelijk van de afwerking van het hout. De Voogt Parket geeft u handige tips en advies die u in acht kan nemen bij deze klus. Een goed onderhouden parket wordt alleen mooier met de jaren!

Herstelling en restauratie

Hout en ambacht is reeds jaren onze passie

Het is vanzelfsprekend dat een ervaren parketteur raad weet bij het renoveren of restaureren van een oude parketvloer of het herstellen van beschadigingen in het hout. Elke situatie is anders en vraagt een specifieke aanpak.

Heeft u waterschade of brandschade, is het parket krom getrokken of verkleurd? Geen zorgen, u kan beroep doen op ons voor alle herstellingswerken en parketbehandelingen. Wij herstellen en behandelen uw vloer door te logen (bleken), te schuren, te lakken, te oliën, enz., indien noodzakelijk vervangen wij een deel ervan. Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer opnieuw de oorspronkelijke uitstraling krijgt.

Wenst u graag een tweede leven te geven aan een echte oude parket? Wij brengen er opnieuw het authentieke karakter in. Contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek zodat wij de staat van de houten vloer kunnen bekijken en u kunnen adviseren in de mogelijkheden.